Camping - sfaturi pentru incepatori

Camping-ul este o modalitate minunata de a te relaxa in aer liber. Daca esti nou in acest domeniu, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te familiarizezi cu uneltele de baza de care ai nevoie. O modalitate potrivita de a merge in camping pentru prima data este sa iei cu tine un prieten experimentat. Poti afla multe lucruri de la el si mult mai repede decat pe cont propriu.

Practic, ai nevoie de un adapost, care ar putea fi un cort si de un pat, care ar putea fi o combinatie de saci de dormit, paturi si saltele. http://www.camping-outdoor.ro ofera o gama variata de produse de campare si sfaturi de utilizare a acestora.

Ce echipament iti trebuie?


Primul cort nu trebuie sa fie scump, dar trebuie sa iti ofere o protectie adecvata vremii. In mod similar, poti gasi saci de dormit la un pret moderat, care functioneaza la fel de bine. Cu un pic de ingrijire si intretinere, echipamentele de campare pot dura timp de multi ani. Pe langa toate acestea, in functie de obiceiurile alimentare s-ar putea sa nu ai nevoie de nimic mai mult decat de un gratar, un sac de carbuni si o spatula.

Alegerea unui cort


De ce ai nevoie de un cort ? Un cort te protejeaza de vant, soare si ploaie. Un cort te protejeaza de daunatorii neprietenosi pe care ii gasesti in aer liber, cum ar fi mustele, tantarii sau alte vietati. Un cort ofera loc pentru a stoca haine sau alte unelte si ofera totodata intimitate.

Sacii de dormit

Efectuarea unui pat in aer liber este usoara. In primul rand ai nevoie de un anumit tip de umplutura pentru a evita contactul direct cu solul. Exista si diverse saltele gonflabile, care functioneaza destul de bine. Daca esti incepator, vei merge, probabil, in camping pe timpul verii, astfel incat nu vei avea nevoie de un sac de dormit scump. Un sac de dormit usor, dreptunghiular este la fel de potrivit. Nu uita sa iei si o perna cu tine.

Echipament de campare pentru gatit


Gatitul in aer liber are multe beneficii, fie ca se intampla in padure sau in curtea ta. Asa ca daca esti un bucatar pasionat, ai deja o multime de retete pentru a le lua cu tine. Daca nu, poti oricand sa iei cateva gustari si sandwich-uri.

Cele mai multe campinguri publice ofera un gratar si masa de picnic, astfel incat cu un sac de carbuni si o spatula poti face oricand o friptura si legume la gratar. In functie de abilitatile tale de bucatar si echipamentele de care dispui, poti face mese care sa rivalizeze cu cele de acasa.