Pe cine iubesti mai mult?

Cand eram mica, mereu ma intreba lumea: pe cine iubesti mai mult, pe mama sau pe tata? Pe tata normal. Pfuai ce se mai enervau femeile. In special matusa mea. Da, il iubeam mai mult pe tata, poate pentru ca era mai calm decat mama, si pentru ca petrecea mai mult timp cu noi decat ea. Nu striga la noi, decat foarte rar, ne lua mereu cu el la cumparaturi, se juca cu noi cand nu era prea obosit.
 
Insa mama, mereu era foarte nervoasa, agitata, ocupata, nu avea timp de nimic. Foarte rar mi-o amintesc zambind cand eram copila. Asa ca da, raspundeam clar si raspicat ca il iubeam pe tata mai mult. Si pe mama, dar pe tata mai mult decat pe ea. Normal ca mamicilor de prin parc nu le placea, dar nu ma interesa deloc, iar tatei nu-i pasa nici cat mie. Normal ca ii iubeam pe amandoi, doar ca atunci cand esti copil, nu ai cum sa intelegi ca mama e cea care se ocupa de casa, gateste, si tata are mai multa vreme de stat degeaba. Numai ca nici tata nu prea statea degeaba .El isi ocupa timpul cu noi.
 
Azi  daca mi s-ar mai pune intrebarea nu as stii ce sa raspund. Sunt momente in care il ador pe tata de-a dreptul, iar altele cand as strange-o pe mama la piept ore bune. Ii iubesc mult pe amandoi, clar, insa nu prea a existat cuvantul TE IUBESC la noi in casa. Au existat doar draga mamii, puiul tatii si alte alintari din astea. O singura data am incercat sa le spun amandurora ca ii iubesc si m-au intrebat: Ce-ai draga? Te doare capul?