Mosaic Legrand – solutii de top pentru spatii de lucru

Dupa mai bine de 40 de ani de inovatie pe piata de echipamente pentru retele electrice si digitale, gama de aparataj Mosaic creata de cei de la LeGrand este solutia ideala pentru echiparea cladirilor de birouri dar si a institutiilor din domenii importante precum sanatate, invatamant si administratie. Toate componentele programului Mosaic LeGrand sunt compatibile intre ele si asigura un design unitar, de exceptie, iar dincolo de acesta, o eficienta sporita.

Conexiunea tuturor echipamentelor din gama se face foarte rapid, fiecare dintre acestea fiind prevazut cu sisteme de conexiune rapia, pentru iluminat sau VDI. Conexiunea este sigura, produsele avand de asemenea si borne automate. Odata cu lansarea gamei Mosaic, in anul 1971, si dupa mai bine 4 de decenii de inovatie, Mosaic LeGrand a devenit garantul performantei, atat in spatii de lucru individuale, cat si in spatii colective, in spatii publice precum si in spatii de receptie. Peste 200 de functii inovatoare sunt disponibile pentru spatiile individuale, incluzand aici prize multiple precablate, prize informatice, acces la tensiune de retea, ELV si comenzi la indemana pentru eficientizarea maxima a activitatii. De asemenea, pentru spatiile colective de lucru programul Mosaic ofera tehnologie de ultima generatie si echipamente, in perfect acord cu progresele tehnologice in materie de instalatii audio-video, ideale pentru sali de conferinta, de sedinta sau pentru traininguri. Astfel, gama dispune de aparaj pentru controlul total al iluminatului precum si pentru control audio-video, dar si acces la retele de date.

Pentru holuri, lobby-uri sau sali de luat masa exista functii de semnalizare luminoasa, iluminat automat, indicator de obstacole, etc. Totodata, pentru zonele de receptie sau pentru cele care fac trecerea intre departamente dierite ale unei institutii, Mosaic LeGrand ofera functii de control acces cu cititoare de carduri, cititoare cu tastatura codata sau cititoare cu amprenta digitala, panou de comanda pentru alarmare, paza si securitate, comanda iluminatului, precum si multe alte functii extrem de utile.