Cat mai multe modele de pantaloni in garderoba

Daca cineva imi deschide dulapul si face o inspectie superficiala chiar, va constata ca predomina in garderoba mea pantalonii. Nu inseamna ca nu detin si rochii sau fuste, insa pantalonii si blugii sunt pentru mine piesele vestimentare preferate. Nu pot niciodata avea prea multe perechi, nu exista asa ceva. Asa cum unele femei sunt innebunite dupa genti, pantofi, asa sunt eu cand vine vorba de pantaloni.

Cred ca detin majoritatea modelelor de pantaloni. Am pantaloni drepti, skinny, pantaloni de influenta masculina, pantaloni cu talie inalta, pantaloni clasici. De culori nici nu mai zic. Pentru mine confortul conteaza, iar pantalonii ma ajuta sa obtin acest confort si sa fiu in acelasi timp chic.Pot obtine cu ajutorul lor o tinuta eleganta, o tinuta business, o tinuta casual. Pot sa ma simt in largul meu si imi dau si o nota de rafinament in acelasi timp. Sunt ideali pentru femeile dinamice, aflate mai mereu in miscare, ce au tot timpul ceva de facut, ceva de rezolvat. Pentru a-ti construi o tinuta plina de atitudine trebuie sa ai ceva cunostinte in materie de moda. Sa fii la curent cu noile tendinte, sa stii ce fel de bluza merge cu o anumita pereche de pantaloni. Sau ce fel de pantofi se potrivesc cu un anumit tip de pantalon. Dupa ce am observat ca sunt in tendinte pantalonii largi, am facut un mic reaserch online si am gasit pe site-ul www.myieftin.ro pantaloni dama la preturi avantajoase.

Am gasit si ceea ce cautam, o pereche de pantaloni largi, ce imi lipsea de la colectie. Cu ajutorul lor pot compune o tinuta comoda si in acelasi timp chic. Recunosc ca nu imi imaginam ca voi arata bine cu o astfel de pereche de pantaloni insa mi s-a dovedit contrariul. Imi place sa experimentez si sa incerc tot felul de combinatii, mereu mi-a placut sa fac asta. Pana acum nu am dat gres, sper sa nu o fac nici pe viitor.