Arctic este producatorul roman de electrocasnice care a lansat pe piata lazi frigorifice cu specificatii de top

Producatorii romani de electrocasnice mari au incercat mereu sa aduca pe piata aparate frigorifice si electronice utile in orice gospodarie si la preturi mai mici decat ale concurentei din strainatate. De calitate si cu specificatii tehnice excelente, congelatorele orizontale sau lazile frigorifice Arctic s-au dovedit a fi la acelasi nivel de competitivitate cu marile branduri internationale, reusind sa isi faca treaba cu brio si sa asigure o depozitare ca la carte si o garantie sporita a produselor tinute spre conservare in interiorul lor.

E suficient sa ne gandim doar la doua modele de top produse de Arctic ca sa ne dam seama cat de bine a reusit echipa din spatele fiecarui produs ajuns pe rafturi sa ajunga din urma competitia. Lada frigorifica Arctic O30+ este un prim exemplu in acest sens. Are clasa energetica A+, consum anual de doar 272 de KWh, un volum de 298 litri si capacitate de congelare de 15 kilograme pe 24 de ore. Desi are un singur compresor, lada asigura o racire foarte buna si rapida, controlul temperaturii fiind posibil cu ajutorul panoului exterior cu LED. Congelatorul orizontal de la Arctic are functie de super congelare, doua cosuri de sarma pentru organizarea alimentelor depozitate, are autonomie fara curent de 36 de ore si garnitura antibacteriana.

Celalalt model de lada, Arctic O23+ are un consum si mai mic de KWh pe an, respectiv 237, rafturi metalice si aceeasi garnitura antibacteriana care asigura o igiena maxima in interiorul spatiului de depozitare. Sistemul de dezghetare este manual, volumul sau este de 230 litri, iar capacitatea de congelare e de 12 kg pe 24 de ore. Termostatul este si el reglabil, in vreme ce autonomia fara curent ajunge la incredibila valoare de 67 de ore. Ambele produse au garantie de 36 de luni, o alta performanta notabila in privinta serviciilor oferite de Arctic.