Micuta Sofia in Parlamentul European

Elena Basescu s-a reintors la munca dupa cele doua luni de concediu postnatal. Aceasta s-a intors la Strasbourg, iar impreuna cu fiica ei au mers in Parlamentul European, dovezile sunt chiar fotografiile postate de Eba pe reteaua de socializare Facebook.

Sofia Anais este prea mica pentru a o lasa acasa singura, asa ca mama sa si-a luat fiica cu ea la serviciu. Singura nepoata a lui Traian Basescu, presedintele Romaniei, a fost vedeta zilei in Parlamentul European. Aceasta a fost vizitata de colegii mamei ei si desigur a fost complimentata.

Elena Basescu a scris pe contul ei de Facebook: “De luni, am revenit la muncă după o pauză de două luni. Însă nu ma pot desparti de Sofia, aşa că am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la Strasbourg. Mulţumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte călduroasă pe care ne-au făcut-o mie şi Sofiei. I-am simţit alături de mine într-un moment foarte important şi asta a făcut întoarcerea la lucru mult mai uşoară".

Tanara mamica a nascut pe 1 septembrie, in Bucuresti, la Spitalul Universitar.