Libertatea deplasarii

Majoritatea persoanelor fizice care apeleaza la serviciul de inchirieri auto, solicita ca masinile sa le fie livrate la aeroport. Astfel de solicitari cunosc un trend ascendant in ultima perioada, cu precadere in perioada sarbatorilor.

Fie ca pleaca sau se intorc din vacanta, fie ca se deplaseaza in interes de afaceri, posibilitatea inchirierii unei masini oricand si de oriunde le acorda libertatea de care clientii au nevoie. Dispare astfel dependenta utilizarii taxiului care din punct de vedere financiar nu este cea mai fericita alternativa, dispare dependenta de mijloacele de transport in comun care din punctul de vedere al confortului  nu reprezinta decat o solutie de compromis.

Daca se inchiriaza o masina pentru a merge in concediu cu mai multi prieteni, nu doar trei sau patru cati incap intr-un autoturism de dimensiune medie, pentru a dispune de un confort suplimentar este necesar un spatiu mai mare. In acest caz varianta de rent a car pentru o masina de dimensiuni mari este cea mai potrivita, avand in vedere si motivul financiar.

Trebuie luata in calcul totusi existenta unei garantii de maxim 600 euro care va putea acoperi eventualele daune provocate sau nerespectarea perioadei stipulate in contract. Evident acesti bani vor fi rambursati in momentul predarii autoturismului.

La o cautare pe internet “rent a car” vor aparea listate nenumarate firme dornice sa asigure acest serviciu. Click aici pentru a vizualiza oferta uneia dintre acestea. Lipsa stresului si a riscurilor generate de un eventual accident, reprezinta factori decisivi in luarea hotararii de a inchiria un autoturism pentru o deplasare in strainatate. In anumite conditii poate fi mai ieftina solutia de rent a car pentru o calatorie ce presupune un drum mai lung, decat solutia deplasarii cu autoturismul propriu.

Disponibilitatea si flexibilitatea firmelor de rent a car, precum si asistenta auto pe intreaga perioada a inchirierii sunt elemente ce confera un grad de libertate si confort celui care se decide sa apeleze la acest serviciu.