Putina relaxare

Niciodata nu am inteles cum ajung unii tineri, mamicile si femeile casatorite sa se fereasca a intretine acte sexuale. Cred ca ar trebuie sa fie momentul preferat din timpul zilei. Un moment de respiro si de relaxare. Si ce relaxare!!!

Cea mai proasta scuza pe care o pot inventa femeile e durerea de cap. S-a confirmat stiintific ca orgasmul este analgezic, deci in loc de o pilula norocoasa mai bine putin sexut.

Probabil se feresc si evita asta datorita rutinei. Sunt atatea lucruri noi ce pot fi incercate si luand in considerare in unele cazuri prezenta casatoriei nu cred ca se pune problema rusinei.

Deci plictisitelor sau obositelor, iubiti-va barbatii oriunde, oricat si oricum pentru a nu aparea tristele discutii despre amante. Tot voi sunteti vinovate ca nu oferiti ce trebuie si ei ca nu-si cer drepturile.

Dau vina pe dame, deoarece ele sunt de obicei capul rautatilor, rareori am auzit un barbat sa refuze sau sa inventeze o durere de cap. Ei sunt prezenti la datorie indiferent de situatie.