Bugetul minim pentru vacanta in Zell am See

Zell am See nu este in niciun caz cea mai scumpa dintre statiunile de ski din Austria, bugetul necesar pentru o vacanta decenta aici facand-o extrem de accesibila atat turistilor din tari cu o economie stabila si bine dezvoltata, cat si turistilor din Romania si mentinand-o in topul multor oferte ale agentiilor de turism. 

Daca esti convins ca vrei sa incerci iarna aceasta atmosfera din statiune, nu trebuie decat sa compari cateva oferte ski Zell am See, pentru a vedea care este bugetul la care trebuie sa te gandesti pentru o vacanta reusita si pentru a te bucura de partii de calitate intr-un orasel de poveste. Sezonul de ski in Zell am See incepe la finele lunii noiembrie, iar pentru un sejur de 7 nopti in aceasta perioada preturile incep de la aproximativ 309 de euro de persoana pentru cazarea intr-un apartament de cinci persoane (categoria 3 stele) sau 320 euro de persoana in camera dubla (2+1 persoane) intr-un cartier aflat la 3 km de centru. Mai mult, acest pret extrem de atragator include si ski pass pentru Zell am See si statiunea vecina Kaprun in limita a 225 de euro, acesta fiind de altfel pretul maxim pentru un skipass in plin sezon in aceste statiuni. Pretul pentru cazare/persoana in aceeasi camera de 2 sau 3 persoane creste din 14 decembrie la 349 de euro, iar pentru cazare/persoana in apartament de maxim 5, la 339 de euro. 

Oferta de cazare buget exemplificata are cel mai mare pret in perioada sarbatorilor, 28 decembrie – 4 ianuarie, cand cazarea in camera dubla este 639 de euro/persoana, iar in apartament de 5 persoane costa 579 euro/persoana. Ramane in sarcina fiecarui turist sa calculeze costul transportului, in functie de tipul ales si bugetul pentru mancare si activitati suplimentare, cum ar fi cursurile de ski, cumparaturile, etc.