Trateaza-te natural in orice sezon

Mai tot timpul omul a incercat sa isi vindece afectiunile comune cu ajutorul naturii. La inceput, cand nu existau nici farmacii si nici fel de fel de medicamente de sinteza, oamenii isi vindecau ranile sau racelile cu ceaiuri si extracte din plante si fructe obtinute prin tehnici simple precum macerarea sau strivirea. Si astazi, tratamentele naturale sunt preferate celor sintetice intrucat nu au efecte adverse, actioneaza mai rapid si mai puternic si au numai ingrediente naturale.

Cum primavara ne confruntam cu astenia de primavara si cu aparitia depresiei, anorexiei, anemiei si problemelor cu ficatul, pentru ca trecem la alt tip de alimentatie decat iarna, un produs natural care sa previna aparitia acestor manifestari ale organismului este de dorit. Miere de polen & laptisor de matca 400 grame este cea mai buna alegere atunci cand vrem sa avem pofta de viata si de lucru si sa nu simtit oboseala sau lipsa de alimente bogate in grasimi. Continand doar substante naturale folosite de secole pentru tratarea celor mai grave boli, Miere de polen & laptisor de matca 400 grame ne scapa si de rinite si raceli puternice, sustine sistemul imunitar in lupta cu microbii si eficientizeaza actiunea celulelor albe.

Laptisorul de matca are din abundenta proteine, aminoacizi, vitamine-B-uri, A, D, E sau K, mult calciu si magneziu sau potasiu, fier, zinc, fiind excelent pentru a readuce pofta de mancare si energia necesara ducerii la bun sfarsit a sarcinilor zilnice. La randul sau, polenul, un al produs natural dat de albine, are si el aminoacizi buni pentru curatarea ficatului si o mai buna functionare a sa, pentru detoxifiere, dar si vitamine si flavonoizi. Are vitamina A, previne hemoragiile craniene, probleme de inima si cele ale retinei, precum si vitamina E care nu permite bioxidului de carbon si sufl sa ne faca rau. Totusi, cea mai puternica componenta din Miere de polen & laptisor de matca 400 grame este mierea de albine, un panaceu care e folosit cu succes de mii de ani pentru tratarea afectiunilor din tot organismul.

Are vitamine, acizi organici, minerale, B-uri, vitaminele A, D, C si K, precum si calciu, sodiu sau magneziu si potasiu, ajutand digestia, reducerea stresului, eliminarea mai usoara a materiilor fecale si asigurarea zilnica a energie si tonusului potrivit pentru indeplinirea celor mai grele sarcini.