Hoteluri din Bulgaria in care sa te cazezi in aceasta vara

Ai ales ca in acest an sa treci granita si sa iti petreci concediul de vara la vecinii din Bulgaria. Dar cum nu ai mai fost niciodata pe litoralul bulgaresc, esti curios in ce hoteluri te poti caza ca sa te poti bucura pe deplin de concediu? In randurile de mai jos sunt cateva recomandari de hoteluri in Bulgaria, urmand ca alegerea finala sa iti apartina.

Hotel Arabella Beach – unul dintre cele mai apreciate din statiunea Albena.

Este un hotel de 4 stele, care te va intampina pe langa camerele dotate premium, cu niste servicii ceva de invidiat. Hotelul este situat chiar pe plaja, nu trebuie decat sa cobori din camera si ai ajuns pe plaja. Fara transport suplimentar, fara sa cari bagaje dupa tine pentru o zi pe plaja. Iti iei crema de soare si prosopul si ai poposit pe plaja. In plus, daca vrei relaxare deplina, te poti bucura de piscina hotelului, care se afla tot pe plaja. O priveliste cu adevarat superba, camere dotate cu aer conditionat, televizor si telefon. Alege Hotel Arabella Beach si cu siguranta nu vei regreta.

Hotel Royal Palace Helena Park – luxul la el acasa.

Este un hotel de 5 stele situat in statiunea Sunny Beach, cea mai cocheta statiune de la malul Marii Negre bulgaresti. Te vei bucura de camere de cazare cu mobilier de lux, acestea fiind dotate cu aer conditionat, televizor si balcon, pentru serile in care doresti sa privesti stelele. Hotelul dispune de piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, centru SPA si terenuri de tenis. Iti garantam ca vei avea parte de un concediu de 5 stele. Hotel Pliska – 3 stele, pentru o vacanta pe placul tuturor Daca esti in cautarea unui hotel curat, in care sa te simti comod, in care sa dispui de o piscina pentru relaxare suplimentara si cazare intr-o camera din care sa nu iti lipseasca nimic, Hotel Pliska este alegerea cea mai buna. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, astfel ca nu vei simti zilele toride de vara la interior, televizor, baie cu dus si chiar frigider.