Cele mai bune transferuri de la aeroport

Atunci cand pleci departe, peste hotare, vrei intotdeauna sa beneficiezi de confort si de siguranta, indiferent ca mergi in interes de serviciu sau ca mergi in concediu, pentru pura relaxare. Confortul insa il gasesti in prezent peste tot, cat si siguranta, ceea ce face ca un transfer de la Beauvais la Orly de exemplu, sa fie o calatorie mai mult decat placuta.

Iar in cazul in care nu te-ai orientat catre nici o companie care te poate ajuta cu un transfer in Franta, atunci e momentul ca afli de transferurile Aero Shuttle Paris care sunt solutia optima pentru doritorii de a vizita Parisul, Disneylandul sau pur si simplu Franta. La un pret mai redus decat pentru un taxi, serviciile companiei sunt foarte avantajoase. Transferurile spre aeroport (pick-up time) se vor efectua cu aproximativ 3 ore inainte de ora zborului daca acesta e prevazut de la aeroporturile Roissy CDG si Orly, si aproximativ 4 ore daca plecati de la aeroportul Beauvais. Avantajele pe care o astfel de companie le ofera atunci cand apelezi la ea sunt vizibile iar aici mentionam: preturile stabilite din start, fara riscul de a da mai mult decat trebuie pe o cursa, se pot face rezervari, se pot stabili intalniri, intarzierile zborurilor sau orice alte retineri posibile legate de recuperarea bagajelor sau formalitatile frontaliere, vama nu va sunt facturate, dupa ce ai efectuat rezervarea, pretul nu se mai schimba indiferent de cat de usor se circula spre destinatie, la retur un sofer te va astepta in locul si la ora indicata in voucher, asa ca sa poti profita pana in ultimul moment de calatoria ta, nu sunt aplicate taxe suplementare pentru sosirile si plecarile nocturne, calatoresti in confort si siguranta, acompaniat de soferi profesionisti.

Compania detine o polita de asigurare speciala (transport de persoane), astfel incat fiecare pasager care urca in masinile noastre este automat asigurat de toate evenimentele care, eventual, ar putea avea loc.