Instalarea de micropiloti forati in constructiile civile

Compania Terratest Romania are o experienta relevanta in realizarea lucrarilor de constructie a unor diverse proiecte arhitecturale, de interes industrial sau civil, realizate atat la nivel local, national, cat si international. Calitatea materialelor folosite, precum si tehnologia de ultima generatie, claseaza compania printre primii si cei mai influenti actori in realizarea proiectelor de constructie. Varietatea domeniilor in care compania Terratest a realizat proiect de constructie este una impresionanta si argumenteaza o data in plus valoarea experientei pe care o detin angajatii si reprezentantii companiei. 

Folosirea de micropiloti forati Terratest, reprezinta una dintre tehnicile folosite de compania in realizarea proiectelor de constructie, in functie de planul arhitectural, precum si aspectele tehnice ce tin de realizarea constructiei. Un exemplu in care au fost folositi micropiloti forati Terratest este constructia Muzeului de arta contemporana Caja Burgos, din Burgos, realizata in anul 1995. La constructia muzeului au fost folositi micropiloti forati Terratest, insumand 220 milimetri. 

Dupa cum puteti observa, acest proiect aflat in portofoliul companiei Terratest, este unul de amploare international, indicand si unul dintre domeniile in care activeaza compania, accentuand varietatea de proiecte in care aceasta a fost implicata si pe care le-a finalizat cu succes. Pe langa ansambluri rezidentiale sau industriale, compania Terratest Romania realizeaza si proiecte in domeniul energiei eoliene, de constuctie a drumurilor sau de reparatie etc. 

Avand un renume la nivel international, acesta si-a obtinut locul bine meritat in topul companiilor de constructie din tara noastra, cu o bogata experienta si cu un portofoliu de lucrari pe masura. Pentru a analiza mai bine lucrarile companiei, va recomandam sa vizitati site-ul acesteia si sa vizualizati portofoliul de acolo, pentru a va convinge de experienta vasta, de diversitatea proiectelor, precum si de amploarea acestora, avand o importanta nationala si internationala.