Cum alegeti meniul de nunta pentru a multumi toti invitatii?

Reusita petrecerii de nunta depinde in primul rand de alegerea meniului. Daca meniul place invitatilor si e servit asa cum trebuie toata lumea e multumita si petrecerea e un succes deplin, daca meniul este unul destul de prost si e servit dezastruos, petrecerea de nunta se transforma doar intr-o adunare de oameni destul de frustrati si nemultumiti.

Ca sa alegeti mereu cele mai bune meniuri restaurante sector 1, restaurante sector 4 trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi practice foarte simple. In primul rand, trebuie sa vedeti daca restaurantele oferta variante mai multe de meniu, trebuie sa le gustati pe toate, sa vorbiti cu bucatarul sef pentru a vedea daca le puteti combina sau personaliza. Sunt si restaurante sector 4 care asigura doar sala de inchiriat si permit mirilor sa isi angajeze propriul bucatar sau o firma de catering pentru a se ocupa de tot ce inseamna mancare. Tot pentru ziua nunti se pot plati chelneri care sa asigure servirea ireprosabila. Cand se alege meniul trebuie sa se tina cont de locatie si de invitatii care participa. Daca oamenii provin din cercuri pentru care mancarea buna se traduce in meniuri fine si cu preparate deosebite atunci comandati doar mancare de cinci stele. Daca insa la nunta vin oameni obisnuiti care nu au pretentii prea mari de la meniu, puteti merge fara probleme pe meniurile traditionale. Vegetarienii, copiii, batranii au nevoie de meniuri speciale asa ca e bine sa vorbiti cu ei si sa va ganditi la toate posibilitatile atunci cand stabiliti meniul final pentru fiecare invitat.

Si ca sa va faceti o idee despre cum anume arata un meniu normal la o nunta iata si un exemplu. Puteti sa le serviti invitatilor pentru inceput o gustare consistenta, dupa care se poate continua cu peste pe pat de legume si un sos usor, sarmale si mamaliguta, fripturi mai grase sau mai slabe, in functie de cum mananca fiecare. La final puteti servi un desert constand intr-un tort cu trei sau patru etaje si sampanie, puteti sa organizati un joc de artificii si puteti decora totul cu baloane.