Canta ca nimeni altul cu un acordeon original de la Music and More

Aveti un talent ascuns si vreti sa vi-l puneti in practica? Va place la nebunie sa cantati la acordeon dar pana acum nu ati gasit unul pe masura talentului dvs.? Puteti incepe cautari online, acolo unde ofertele sunt diverse si preturile mai mici decat in offline. La Music and More, magazin online cu o oferta variata de intrumente muzicale diverse, aveti ocazia sa gasiti modelul de acordeon perfect pentru dvs. Produse de Roland si Sound Station, acordeoanelor vandute de Music and More pot avea un numar de 120, 18, 48, 80 sau 96 de basi, de la 17 la 92 de clape, ceea ce le permite sa atinga performante uimitoare.

Cu un sunet clar si usor de intrebuintat, fiecare acordeon din oferta online va va permite sa cantati cele mai frumoase melodii pentru a-i impresiona pe toti cei din jurul dvs. De exemplu, puteti cumpara la un pret special acordeonul digital Roland FR-3x Piano type, cu circuit special care poate capta presiuna bellows, sensibiliate si precizie ridicata, dar si cu detectarea deschiderii si inchiderii bellows. Toate sunetele si orchestra se pot personaliza via memoria USB. Are 37 de clape cu velocitate si 120 butoane bass cu velocitate, tonuri diverse, polifonie si sunete care va ajuta sa interpretati intr-o maniera originala cele mai celebre piese pentru acordeon. Modelele mai scumpe din oferta au si functii suplimentare si accesorii care va ajuta si mai mult sa va imbunatatiti performanta cu fiecare repetitie. Fiecare produs vandut vine cu certificat de garantie, accesorii standard incluse, manual de utilizare, produsele fiind originale.

Tot de pe Music and More puteti cumpara si echipamente si accesorii, transportul este gratuit, se ofera 2-3 ani garantie, plata poate fi facuta in rate, comenzile se preiau si telefonic. Livrarea este rapida, se realizeaza prin curierat rapid, la orice destinatie indicata de client.