Curierat rapid international – o solutie de urgenta

Curieratul rapid nu mai este o noutate pe piata din Romania de foarte multi ani, si stim deja opertivitatea cu care se lucreaza si cat de important este pentru fiecare companie din domeniu sa isi mentina clientii respectandu-si termenele stabilite pentru livrare. Insa o noutate care pare sa prinda tot mai mult teren pe piata de profil sunt serviciile de curierat rapid international. Sunt ideale pentru persoane care au nevoie de servicii rapide pentru trimiteri de documente sau obiecte de dimensiuni nu foarte mari.

Coletele cu destinatie in afara tarii pot fi livrate chiar si in aceeasi zi, in termen de numai cateva ore, in functie si de destinatia la care trebuie sa ajunga. Trimiterile se fac cu primul avion, prin intermediul unui curier care calatoreste cu coletul dumneavoastra la bagaj de mana. De aceea, coletele internationale cu livrare urgenta nu pot depasi greutati de 15 kg. Livrarea urgenta in aceeasi zi se face in termen de 3 pana la 12 ore sau 6-18 ore, si are preturi variabile, in functie de destinatia coletului. Serviciul nu este unul ieftin, este adevarat, dar este la fel de adevarat ca este un serviciu premium, unic pe piata din Romania, iar eficienta maxima, rapiditatea si calitatea serviciilor nu pot fi ieftine. Curieratul urgent international nu este o solutie la care apelam in fiecare zi, ci este una in general destinata situatiilor de urgenta: acte necesare neaparat, medicamente necesare in mod imperios intr-un anumit termen sau orice alta livrare de importanta maxima.

Curieratul rapid international se mai poate face si in sistemul next day, sau in sistem de 1-5 zile, cu preturi foarte avantajoase si servicii pastrand aceeasi eficienta si calitate. Transportul se face tot prin avion, iar timpul de tranzit se stabileste in functie de destinatia coletului. Pentru cei care isi doresc o cotatie de pret, aceasta se poate face si online, la fel ca si lansarea comenzii, iar dupa preluarea de catre curier, livrarea poate fi urmarita de acasa, online.