Saltelele pentru patuturi de la nichiduta.ro aduc un plus de confort pentru micutul tau

Dezvoltarea normala a micutului tau tine in mare parte de felul in care stii sa ai grija de el si de mediul in care isi traieste primele luni, primii ani de viata. Somnul este principalul „motor” care-l ajuta pe copil sa devina mai tarziu un tanar plin de viata si gata sa mute muntii din loc, asa ca ii trebuie acordata o atentie deosebita.

Cea mai mare parte din zi micutul tau va sta in patutul sau relaxant, unde se va juca, va dormi, te va privi stand in fundulet si va incerca sa inteleaga cu fiecare clipire de ochisori realitatea complexa din jurul sau. Ca sa nu aiba probleme cu sistemul osos si coloana mai tarziu, trebuie sa ii cumperi o saltea pentru patut din materialele de calitate si cat mai moale, dar in acelasi timp destul de tare, pentru a-i sustine coloana vertebrala si a-i stimula musculatura manutelor si picioarelor. In ultima perioada am auzit adesea prin online si prin offline mamici care discutau cu atata interes despre acest subiect si nu conteneau sa rosteasca fraza cu adevarat magica pentru celelalte mamici din jurul lor: am cumparat o saltea de la nichiduta.ro. Si am vrut sa ne convingem si noi de adevarul acestor reactii. Magia din glasul lor este confirmata de oferta variata de la Nichiduta, magazin online cu articole diverse pentru copii de toate varstele. Ei vand doar saltele de calitate, din fibre de cocos, acoperite cu spuma poliuretanica pentru a rezista la umezeala, cu huse din bumbac eco. Pentru ca fibrele de cocos sunt prin natura lor dure, forma saltelei se va pastra, copilul va sta confortabil in orice pozitie, iar salteaua nu necesita orificii de ventilare, corpul micutului respira normal la nivelul pielii. Husele se indeparteaza si se spala manual la temperaturi mari pentru a distruge rapid toti microbii care ar putea atenta la sanatatea micutului, salteaua este antialergica si antimucegai, si se poate intretine usor, se poate aerisi fara probleme si curata cu solutii normale pe baza de apa calda si detergenti care nu au substante puternice de curatare.

In plus, saltelele din cocos se potrivesc perfect in patuturile de lemn, feresc copilul de accidente si ii asigura constant cea mai buna pozitie a coloanei si a oaselor principale ale corpului sau fragil. Dimensiunile se potrivesc majoritatii patuturilor, sunt diferite, asa ca pentru fiecare tip de pat se poate alege salteaua care sa se potriveasca perfect.