Cum sa respecti tendinte moda intre doua sezoane sau toamna?

Sa fii mereu in pas cu moda este cam dificil. Una dintre caracteristicile modei este ca ea se schimba de la un sezon la altul, de la o saptamana la alta, in functie de mai multi factori, de societate, de modul cum sunt primite ideile marilor case de moda.

Este cu atat mai dificil daca te afli intre doua sezoane, mai ales toamna, cand perioadele de caldura placuta alterneaza cu cele reci.

Desi va doriti sa respectati anumite tendinte moda de multe ori va gasiti in situatii jenante in care va treziti imbracati in tricou cand afara se raceste brusc sau in ghete si o jacheta groasa cand afara este destul de cald pentru aceste articole vestimentare.

Nu e cazul sa va panicati pentru ca in continuare veti primi cateva sfaturi pentru a trece cu bine si peste aceste perioade. In primul rand, cand toamna e la inceput, e bine sa purtati articole vestimentare care se adauga si se inlatura in functie de cat de cald sau de rece este afara.

O fusta si un pantalon usor, in combinatie cu un tricou cu maneca lunga care se poate sufleca sunt perfecte la un cardigan si o jacheta din denim, mai subtiri. Daca vreti sa respectati neaparat si tendinte moda trebuie sa alegeti sandale inchise si saboti, dar si pantofi sport subtiri. Pe masura ce toamna se cam termina, puteti sa treceti treptat la articole vestimentare mai groase.

Pe sub fuste neaparat trebuie sa aveti dresuri, bluzele trebuie sa aiba obligatorii maneci scurte, jachetele trebuie sa fie si ele mai grosute. Cromatic, toamna puteti purta orice, de la aramiu, la galben, maro, bej sau verde, rosu sau argintiu, orice numai sa nu existe o trecere monotona. O alegere inspirata pentru toamna este si trenciul, care respecta mereu tendinte moda, e din materiale care sunt calduroase, va fereste de frig si de ploaie, se poate asorta cu pantaloni sau fuste.

Puloverul cu maneci scurte este iar foarte bun, mai ales daca are si un guler larg si calduros-peste el puteti lua jacheta sau cardigan, la fel si blugii largi, ghetele pana la glezna. Atentie insa la ghete, ele trebuie sa fie usoare, sa nu va jeneze la mers, sa fie elegante si sa arate cat mai bine-si ele merg asociate cu orice tinuta mai deosebita.