Producatori de camere de supraveghere

In prezent exista foarte multi producatori de camere de supraveghere, firme atat mici cat si mari, care ne pot ajuta sa facem cele mai bune alegeri. Producatori de prestigiu precum Sony, Elko sau Samsung s-au specializat in domeniul de securitate avand tot mai multe produse din domeniul camere video si audio de supraveghere si securitate, pe care le gasiti la http://www.sdsmag.ro. Alte firme ce produc camere de supraveghere mai sunt si DSC, AVTech, CNB, Bosch, e-Sol, CSD, Dahua, Grundind, I-vision, HikVision, JVC, LG, Navaio, Navi, KMW, IR-Lab, Novus, ProdVidy, Q-See, Samsung, MTX, Provision ISR Sony, Vidy, Vision, Sfinx, Valtech si multi altii.
In Romania industria camerelor de supraveghere s-a dezvoltat simtitor, cel putin in ultimii doi - trei ani, iar aparatura este din ce in ce mai performanta, oferind clientilor o gama variata de produse. Astfel cei care doresc sa se bucure de securitate, indiferent in ce domeniu, locatie sau scop, se pot folosi de rezolutii de pana la 1080 de HDTV si zoom optic de pana la 20 de ori imaginea, functii smart video si calitate impresionanta. Este totusi imposibil sa catalogam camerele de supraveghere dupa criterii aparte sau sa votam cele mai bune produse deoarece fiecare producator in parte vine cu propriile sale idei si cu dorinta de a incanta clientii.

Totusi atunci cand alegeti sa va achizitionati un sistem de supraveghere mai complex, puteti sa va consultati cu marci de prestigiu, sa faceti comparatii si desigur sa aveti incredere in consilierii de renume, care nu numai ca vor dori sa va ofere ce este mai bun dar raportul claitate - pret va fi tot timpul asigurat. In prezent cea mai scumpa camera de supraveghere pentru interior poate sa ajunga la un pret de pana la 3000 de euro, avand toate functiile incluse, iar cea mai scumpa camera de supraveghere de exterior poate sa depaseasca lejer pretul de 4000 de euro.