Ce-si doresc barbatii cu adevarat

Exista cateva lucruri fundamentale pe care barbatii si le-au dorit si le doresc dintotdeauna de la femei, si anume sexul, servicii de baza (hrana, spalat, etc), sa fie iubiti, considerati numarul unu si sa aiba momentele lor de singuratate in care sa nu fie deranjati.

Nimic mai simplu. Barbatii isi cern tot ceea ce spun sau fac prin sita acestor nevoi. Daca poti identifica mai exact care dintre aceste nevoi il incearca pe un barbat la un anumit moment, veti vedea ca acestia devin foarte usor de manevrat. Problema este ca tot ceea ce este important pe lista unui barbat foarte probabil va fi trecut la capitolul de lucruri irelevante in mintea unei femei si viceversa. De exemplu, un barbat va vedea in munca pana la ore tarzii, orele suplimentare sau doua slujbe un efort si un sacrificiu pe care il face pentru a oferi hrana si adapost familiei, dar o femeie va considera aceste lucruri o dovada ca el este mai interesat de munca decat de camin.

Intr-o relatie, cei mai multi dintre barbati vor face lucrurile necesare pentru a o face pe femeie sa le ofere aceste servicii de baza. Aici este vorba de cine romantice, dans, infatisarea “laturii lui feminine” atunci cand discuta cu ea sau ii spune ca ea e unica, cea mai minunata femeie pe care a intalnit-o vreodata (toata abureala asta). Cu toate acestea, scopul lui fundamental este acela de a o face pe femeie sa-i ofere unul sau mai multe servicii de baza, si s-o faca acum!

Daca ea are nevoie sa auda chiar acum vorbe dulci sau poezia cu “impreuna pentru totdeauna” atunci asta ii va spune el. Un barbat o va minti cu usurinta pe o femeie cu privire la infatisarea ei pentru a-si spori sansele de a face sex, deoarece, printre barbati, acesta este vazut drept un scop nobil si drept.