Top 5 cele mai populare marturii de botez

Ceremonia religioasa de botez in cadrul careia copilul intra in randul crestinilor, este urmata de petrecerea pregatita cu atata atentie de catre parinti, pentru a sarbatori alaturi de prieteni si familie venirea pe lume si crestinarea celui mic. Daca va doriti ca aceasta petrecere sa ramana in amintirea invitatilor, e cazul ca atunci cand puneti la punct toate detaliile sa va ganditi cu atentie care ar fi tipul de marturii botez care cu siguranta i-ar impresiona.

Iata care ar fi un top al celor mai populare marturii pentru acest eveniment, dar si cateva idei inedite.

Saculetii de bomboane. Daca tineti la acest tip clasic de marturie si vi-i doriti cu orice chip, de ce nu ati face o variatie de la tema clasica, si ati opta pentru bombonele colorate, bleu sau roz, in saculeti transparenti, sau chiar bombonele multicolore, mai ales daca tematica petrecerii este una mai jucausa si permite. Puteti lega saculetii cu panglica colorata la care sa atasati chiar un mic obiect precum o gargarita sau un ursulet.

Semne de carte ingerasi sau cruciulite – pot fi folosite atat de catre invitatii mai in varsta cat si de cei tineri sau copii. Sunt foarte practice si mai ales daca sunt realizate dintr-un material mai tare (de regula un carton plastifiat sau chiar un metal subtire) pot fi foarte rezistente.

Mini-sapunurile in forme cat mai apropiate de lumea copilariei – pot fi ursuleti, puisori, pisicute, papusele, sau suzete si biberoane sculptate in sapun.

Lumanarile - cu poza celui mic si legate in partea de jos cu o panglica roz sau bleu, sau alte culori alese de catre parinti daca vor sa evite clasica diferentiere roz-bleu. Pot fi de diferite forme si marimi, pot avea sau nu poza copilului, sau pot fi sau nu gravate pe suport cu data si numele copilului. Totul tine de alegerea parintilor.

Borcanelele cu miere sau dulceata au devenit si ele foarte populare in ultimii ani, si sunt un deliciu pentru invitati. Acestea pot avea pe eticheta data evenimentului si numele copilului sau cateva cuvinte adresate invitatilor. Borcanelele pot fi legate cu panglica si pot avea atasate mici obiecte sau figurine, fundite sau flori.