Nunta in Constanta

Nuntile cu invitati din mai multe zone ale tarii, sau din mai multe orase, au un oarecare aer de complicat si tind sa sperie invitatii. Daca ati mers la studii intr-un alt oras decat cel natal, daca partenerul de viata este din alt oras, daca v-ati mutat intre timp din orasul in care ati crescut si ati invatat dar inca aveti acolo prieteni, este mai mult decat clar ca veti avea parte de o nunta cu multi invitati pe care va trebui sa ii reuniti intr-un oras, pentru ca fara indoiala veti dori sa ii aveti pe toti cei dragi laolalta in ziua cea mare.

Iata de ce nuntile intr-un restaurant al unui hotel sunt probabil cea mai buna varianta. Cu atat mai buna este aceasta varianta cand bugetul alocat nuntii va permite sa inchiriati camere in hotel pentru invitati, fara ca aceasta sa mai implice o cheltuiala pentru ei. Daca vorbim despre o nunta organizata in Constanta, cu siguranta varianta care va va multumi din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii cat si la capitolul cazare hotel Constanta este Hotelul Balada Nej si al sau Bistro, unde orice eveniment devine special.

Hotelul – situat in centrul Constantei si foarte usor accesibil chiar si pentru cei care nu cunosc zona - dispune de 20 de camere, probabil suficient cat sa va poata primi invitatii din provincie, toate foarte confortabile si extrem de atent decorate si mobilate. Le veti demonstra celor invitati pretuirea, oferindu-le posibilitatea de a sta intr-un ambient unic, cu tenta medievala, mobilier din lemn masiv, lampadare si covoare de calitate. Fara sa mai vorbim de dotarile moderne ale camerelor, de la telefon (desi retro) cu linie internationala, pana la tv, minibar si seif. Iar pentru ca hotelul se afla in inima Constantei, le veti da si ocazia unei plimbari prin oras, astfel incat sa se bucure din plin nu numai de eveniment, ci si de intreaga mini-excursie.